Pages

lauantai 14. lokakuuta 2017

Miten minut hurmataan?
Hurmaavan huoleton Sarutiikka avasi ovensa lokakuun alussa. Minulle, jolle Sarustiikka on edustanut vahvasti Sari Hakkaraisen kädenjälkeä ja sydämellisyyttä, oli omistajavaihdos melkoinen shokki. Pieni Aino Inkeri Ankeinen minussa huusi tuolloin:"Onko kaiken pakko muuttua?".

Olin vakaasti päättänyt, että en voisi astua jalallakaan tähän uudistuneeseen Sarustiikkaan. Minulla kun oli ajatuksena se, että eihän se paikka olisi enää entisensä uudistusten myötä.
Työkaverien hypetyksen jälkeen, päätin kuitenkin antaa mahdollisuuden ja mitä lähemmäksi tämä päivä tuli, sen innokkaammin sitä odotin.

Sarustiikan omistajana jatkaa muutoksen myötä yrittäjä Pirkko Burman, joka on hakenut uusia sisustuksen tuulia Tukholman sisustusmessuilta asti. Tuotteet ovat peräisin tanskasta ja ruotsista, ja myönnetään siellä kyllä homma osataan.
Tällä kertaa minut oli kuitenkin helppo hurmata, ovesta astuminen jo mykisti minut. Maalaisromanttinen tyyli on päivittynyt tähän päivään ja saanut rouheampaa tyyliä rinnalleen. Ihanaa oli yllättyä aina uudelleen ja hihkuin hurmaantuneena kaverilleni, että katso tätä!Juuri kun luuli nähneensä kaikki, löytyikin jotain uutta ja yllättävää. Ja juuri niin sen kuuluukin olla, että tuosta kaikesta ei meinaa saada tarpeekseen. Sarustiikka on ehdottomasti saanut kasvojenkohotuksen ja nyt sieltä löytyy jokaiselle jotakin. Aina se muutos ei olekaan pahasta. ;)

Harakan silmää ilahdutti erityisesti nämä kristallilamput, mutta muutoinkin valikoimaa oli lampuissa ilahduttavan paljon.

Ihastuttavat Shepherdin tuotteet. Shepherd on ruotsalainen merkki, joka on peustettu 1982. Valikoimissa on lampaannahkaisia jalkineita, tyynyjä, taljoja ja veikein on ehdottomasti karvainen pyörän istuinsuoja.

Valikoimissa on Shepherdin ohella Vintage kalkkimaalit, Le pere pelletier- tuotteet,  Liv interioirin eko matot sekä Ib Laursenin tuotteita.


Sarustiikassa sinua palvelee ihastuttava Milla Solehmainen.
Vaihtelua kertakäyttöastioihin näillä puu ja bambuastioilla. Näillä loihdit näyttävyyttä esimerkiksi juhlakattauksiin tai illanistujaisiin.Moni juttu sai aikaan onnellista huokailua minussa. Tällä kertaa mukaan tarttui kristallilasi ja kirsikkaglögiä luonnollisesti. Moni juttu jäi kaivelemaan ja saa minut palaamaan vielä moneen kertaan uudelleen. Oletko sinä jo tutustunut uudistuneeseen Sarustiikkaan, ja mitä pidit?

Rakkaudella hurmioitunut Kirsikka

osa kuvista lainattu Sarustiikan facebook sivuilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti