Pages

sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Romantiikkaa ja tukkataikojaEilen vietimme miehen kanssa pitkästä aikaa parisuhdeaikaa ja pojat olivat mummon hoivissa. Miehen ehdotuksesta laitoimme illalla kynttilät palamaan, kun niistä tulee kuulemma syksyinen fiilis. Osaa tuo mies siis vielä yllättää, ja luonnollisesti katsoimme futista tässä valaistuksessa.

Enemmän pitäs varastaa sitä kahdenkeskistä aikaa, niitä nimittäin kannattaisi siinä arjessa vaalia.
Tuntuu monesti siltä, että se arki vaatimuksineen vie mehut kaikesta muusta.
Viikonloppuna on sitten sitä aikaa eheytymiseen.

Tänään oli luvassa ihanaa hemmottelua, kun pääsin päivittämään kutrini syksyisempään asuun. Näin harmaana aikana on ihana saada tähänkin pehkoon vähän väriä. Näin vanhemmiten sitä jotenkin on tullut rohkeammaksi, että uskaltaa välillä räväyttää ihan kunnolla. Silloin nimittäin kotonakin huomataan kampaajalla käyntini.

lähtötilanne

Kävin pari kuukautta sitten ylellisessä Orofluidon Amazonia hoidossa, josta voit käydä lukemassa täältä Minulla on ollut myös kotona käytössä Orofluidon Amazonia shampoo. Hoidon vaikutus on ollut havaittavissa tähän päivään saakka, koska hiukseni olivat hyväkuntoiset ja sileät kosteasta säästä riippumatta. En voi olla ihmettelemättä, miten minun tukkani voikin olla näin silkkinen.
Tadaa! näin upeat kutrit Glamour Roomin Selina minulle loihti! Ihana purppuranlila sävy antaa kivasti väriä mielestäni kasvoilleni, ja samalla uutta hehkua.


Sain olla sopivana testipäänä uudelle tuotteelle, joka ei ole vielä asiakkaiden saatavilla.
Föönauksen alle laitettiin DFI:n uutuus tuotetta volume creamia, joka tekee hiuksista tuuheat ja jämäkät. Tuote sopii parhaiten polkka- ja puolipitkille hiuksille.
Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle! Itsensä hemmottelu on parasta hyvää, mitä voit itsellesi antaa.

Rakkaudella Kirsikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti