Pages

maanantai 23. lokakuuta 2017

Rakas sinusta on tullut pullukka

 


Tämä maanantai on erityisen hyvä monessakin mielessä. No jos nyt rehellisiä ollaan, niin ei tämä viikon alku mennyt kuin strömsössä.  Kuitenkin niin paljon kivoja juttuja on nyt meneillään,että en anna sen saada yliotetta minusta. Niin kuin viimeksi vihjailin, niin minun on vaikea saada tätä herkkukierrettä yksin katkaistua. Olen kokeillut noita nettivalmennuksia ennenkin. Hetken ne kyllä toimivatkin, haaste on siinä miten jatkaa sen jälkeen. Tämä valmennus kyllä sai kiinnostukseni herämään. Kysymyksessä on siis Fitfarmin uutuus: Viimeiset 5 kiloa. Miten mainio nimi, sillä monestihan me puhutaan siitä, miten tiukassa ne viimeiset viisi kiloa ovat.  En tiedä onko nämä nyt ne ensimmäiset vai viimeiset 5kg, mutta matkani on silti alussa. Odotin oikein eilen illalla, millon pääsen syömään ja eilen illalla valmistinkin elämäni ensimmäisen tuorepuuron!Mikä on tosi kätevää, että illalla tein jo aamupalan valmiiksi. Puuroa varten sekoitin maitorahkan, kaurahiutaleet, jäiset  marjat ja tilkan sokeroimatonta mehukeittoa keskenään.Yön aikana tämä  koko komeus tekeytyi valmiiksi. Siitä tulikin aikamoista herkkua!


Seuraavien 4 viikon aikana minun ei tarvitse miettiä mitä syön, vaan joku muu on tehnyt tämän puolestani. Se on varmaa, että herkkuihin en tänä aikana koske. Ruokavaliossa on enemmän valinnanvaraa mitä aiemmissa valmennuksissa on ollut, mikä tekee touhusta mielekkäämpää. Mielenkiinto lopahtaa aika pian jos syöt pelkkää parsaa ja jauhelihaa.

Itse suunnittelin tekeväni vielä  täytettyjä paprikoita tällä viikolla ruoaksi, ja kasviksia vaihdellen saan monipuolisuutta ruokiini. Ja kaikki vinkit otan kernaasti vastaan mitä saa kanasta, kalasta, lihasta ja kasviksista loihdittua. Kirsikan kokeileva keittiö ottaa mieluusti haasteen vastaan.

Täällä blogissa pääsette seuraamaan minun matkaani pikkujoulu kondikseen. ;)

- Kirsikka-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti