Pages

lauantai 23. heinäkuuta 2016

Kohti Pariisia

Kauan hartaasti odotettu reissumme kohti Pariisia koitti siis maanantai aamuna. Rouvan aamupanikoinnista huolimatta kerkesimme oikein mainiosti Helsinkiin ja vieläpä haukata purtavaa matkalla. Se on jännä miten tuolla turvaturkastusten jälkeen avautuu ihan toinen maailma ja sitten voi vasta hengähtää. :DIltakahvit oli aivan pakko nauttia koneessa ja kuinka ollakaan tuplasuklaamuffinin kera!oli muuten taivaallisen makuista :P

Pientä jännitystä matkalla aiheutti se, että olimme varanneet lentokenttäkuljetuksen netistä jo kotona air shuttle Parisilta. Ohjeeksi olimme saaneet soittaa yleisöpuhelimesta kuljettajan puhelimeen kun olemme laukut hakeneet. No kuinka ollakaan ei mennyt tuo ohje ihan nuppiin, mutta keskuksen kautta saimme ihmisen kiinni.

Hetken päästä tuli viesti mihin meidän tulisi mennä ja että kuljettaja on tulossa.

Aikaa kului eikä mitään autoa näkynyt ja siinä välillä kerkes useampi niin pimeä kun virallinen taksikin tarjota kyytiään ja oli vähän huijauksenkin makua.

Usean puhelimen soiton jälkeen kuljettaja olikin selän takana ja voi mikä helpotuksen tunne valtasi meidät kaikki. Kerkesimme jo odotella tovin kentällä ja kieltämättä tuli vähän turhautunut olo välillä. Kävi mielessä siinä matkan aikana, että onko tämä nyt varmasti oikea kyyti. Siinä vaiheessa kun kuski oli navigoinnut meidän hotellin, pystyi mieskin jo huokaisemaan. Loppumatka nauttiin nähtävyyksistä Disneylandiin. :) Pitkän päivän reissaamisen jälkeen saavuimme hotelliin.Hotellimme oli siis Disneyn hotelli Santa Fe, joka sijaitsee kauimpana Disneylandista. Pääsimme majoittumaan Luigi huoneistoon. Hotelli on kuten kuvista näkyy teemoitettu Autot leffan mukaisesti mikä oli pienen herran mieleen, mutta ei teinin. ;) Hotellin vieressä sijaitseva Esso huoltoasema oli harmi kyllä jo kiinni, joten iltapalaa nautimme alakerran baarissa ja saimme hyvän käsityksen paikan hintatasosta.Iltapalan jälkeen alkoikin sänky kutsua puoleensa vetoavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti