Pages

tiistai 26. heinäkuuta 2016

Sadunomainen Disneyland


Kävimme tutustumassa Disneylandin ihmeellisyyksiin kolmena päivänä. Hotellimme edestä lähti nonstoppina 15 min välein busseja puistoihin, joten sinne meno oli ilmeisen helppoa.Kävellenkään matka ei ollut liian pitkä, varsinkin iltaisin kannatta suosia apostolinkyytiä, koska tuolloin on paljon muitakin palaamassa hotelleihin.

Hintataso Disneyssä on korkea ja jos ei halua maksaa itseään kipeeksi on hyvä olla liikkellä omien eväiden ja juomien kanssa. Alueelta löytyy ravintoloita laajasti, lasten kanssa tuli oltua aika pitkälti pikaruoalla.

Kuinka ollakaan vaan tiistai aamuna suunnatessamme puistoon oli armottoman kuuma. Mittari näytti +33c. Disneylandiin tullessa pitää mennä turvatarkastuksen läpi ja itse puistoon mennään kuvassa näkyvän hotellin aulan kautta. Alue onkin sitten hervottaman iso, joka koostuu Disneyland parkista ja Disney Studioista. Rouvalle huikeinta oli elokuvistakin tutun Prinsessanlinnan näkeminen ja sinne pitikin silmät kiiluen rynnätä. :DHuikeinta koko puistossa oli mielestäni erilaiset paraatit, jotka saimme nähdä. Keskiviikkona Pariisi päivän jälkeen lähdimme katsomaan Ilotulitusta ja sitä ennen näimme Frozen paratiin.
Ranskassa ei ilmeisesti ole luottamista aikatauluihin ja ilotulituksen alkuakin odottelimme reilun tunnin. Meinasi pikku miehelläkin usko loppua kesken. Esitys alkoi valoshow:lla ja luulimmekin, että koko lysti jäi siihen mutta kuulimme sitten, että 15min päästä alkaisi Disney Magic show. Ja mitä saimmekaan nähdä! niin huikea esitys oli kyllä kaiken sen odottelun arvoinen. Prinsessanlinnan luona saimme häikäistyä taivalle heijastetuista Disneyn hahmoista upean musiikin ja rakettien saattelemana. Ei voinut kuin hämmästellä, mitään niin mahtavaa en ole koskaan nähnyt.

Torstaina Outlet päivän jälkeen pääsimme vielä ihastelemaan Disneyn hahmoja paraatissa ja kiertelimme laitteissa kun oli viileämpää.


meidän perheen miehetkin oli todistetusti mukana! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti