Pages

perjantai 15. heinäkuuta 2016

Paris in my mind


Oon haaveillut Pariisin matkasta niin kauan kuin muistan ja nyt se alkaa jo olla käsillä. Se olin itseasiassa minä, joka höyrysin lapsille Disneylanista, että eikö olisi kiva paikka. :D Surffailujen lomassa päädyin lukemaan Modernisti kodikkaan Kertun Pariisin ja Disneylandin reissusta ja siitä se ajatus sitten lähti. Juttu löytyy täältä

Alunperin olin varannut hotellin Pariisin keskustasta, mutta jutun myötä heräsi ajatus, että olisi järkevintä ottaa hotelli Disneylandista ja käydä päiväreissulla Pariisissa. Tjäreborgilla liput Disneylandiin kuuluu tuohon majoituspakettiin ja pääsemme siellä käymään useampana päivänä.

Sattumalta huomasin myös, että tällaiselle shoppailuhullulle löytyy ihan vierestä merkkiliikkeiden Outlet kylä. ;) eli  ei hassumpaa. Miesväki ei kumma kyllä ollut tästä järin innoissan. ;) Kaikki Pariisi vinkit on muuten tervetulleita jos sulta löytyy. ;)

 Tänään ollaan sitten  pikkumiehen kanssa tehty viime hetken shoppailuja ja herkuteltu siinä lomassa Heinosen leipomolla. Oli muuten ihan törkyhyvää juustokakkua ja tuolta saa Joensuun parhaat lounassalaatit. ( eikä muuten ole maksettu mainos) :)
Huomenna testataan rouvan kisakestävyyttä kun suuntaan toisen puoliskon kanssa rokkailemaan Ilosaareen! pikahälytyksenä mummo saatiin hätiin ja pientä breikkiä siis luvassa pakkailusta. Pientä draamaa saatiinkin kehiin kun pikkumiehen passi oli kateissa. :D Tällä kertaa meni omaan piikkiin, kun olin innokkaana raivannut esikoisen rippikortit parempaan talteen. Eli ilmeisesti breikki on paikallaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti